Niets aan uw badkamer is zo belangrijk als de installatie, dit bepaald uiteindelijk hoe mooi uw badkamer wordt en hoe lang u ervan zult genieten.

The Bathroom company zorgt voor perfecte installatie van uw nieuwe badkamer. We zitten al lang in het vak dus weten we waar we op moeten letten en hoe we alles goed moeten verwerken. 

We beginnen met het afplakken van alle plaatsen waar we moeten zijn, zodat bijvoorbeeld de trap en overloop onbeschadigd blijven. Alle overlast kunnen we niet wegnemen, maar we ruimen op het eind van de dag netjes alles op en een container zorgt ervoor dat alle puin ook een plek krijgt. 

Installatie van een nieuwe badkamer kost tijd, afhankelijk van uw badkamer is er vaak toch zo’n 3 weken nodig om alles op een goede manier te verwerken. We kunnen eventueel zorgen voor een tijdelijke douche zodat u gewoon kunt blijven douchen.

Het grootste gedeelte van de installatie gebeurd door één persoon, zo weet u wie er komt en kunnen we zorgen voor een zo kort mogelijke doorlooptijd.